Met Vlaams Volksvertegenwoordiger Piet De Bruyn naar de Opera?

Door Piet De Bruyn op 22 april 2016, over deze onderwerpen: N-VA
Ballet Vlaanderen - Idomeneo - Piet De Bruyn

Zijn vrienden weten het al langer, maar nu krijgt iedereen de kans het zelf te ontdekken: Vlaams Volksvertegenwoordiger Piet De Bruyn (N-VA) uit Rotselaar, is een groot operaliefhebber! Al meer dan twintig jaar bezoekt hij met de regelmaat van de klok de Vlaamse Opera in Antwerpen, de Munt in Brussel en de Opéra de Wallonie in Luik. Maar ook in het buitenland is hij regelmatig terug te vinden in de grote én kleine operahuizen. Na de grote kaskrakers leerde hij de voorbije decennia ook de kleine pareltjes te waarderen. En nu vindt hij het hoog tijd om die passie te delen.

Op de jaarlijkse N-VA veiling voor Kom op tegen Kanker, biedt Piet De Bruyn dan ook twee schitterende logeplaatsen aan om samen van de opera Idomeneo van Wolfgang Amadeus Mozart te genieten. Voor het doek opgaat en nog voordat de eerste noot van de ouverture weerklinkt, kan u al kennismaken met Piet De Bruyn tijdens een fijn diner in operabrasserie Gustav.

Maar uiteraard hoeft het tijdens dat diner niet alleen over opera te gaan. Als Vlaams Volksvertegenwoordiger gaar Piet De Bruyn geen enkel onderwerp uit de weg. Hij is actief op uiteenlopende domeinen als Gelijke Kansen, Natuur & Milieu, Armoedebestrijding, Preventie van Zelfdoding en Wonen. U legt hem op de rooster over de thema’s die u kiest: cultureel of politiek of, waarom niet, een beetje van allebei.

CONCREET:

U biedt op een diner voor twee én op twee logeplaatsen voor de voorstelling van Idomeneo van 7 mei in de Vlaamse Opera te Antwerpen. De veiling loopt nog tot 30 april op de veilingsite eBay.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is